1 år!!!

För ett år sedan skedde en stor förändring i mitt liv. Jag gick från att vara tvåbarns- till fembarnsmor. Detta år har varit fantastiskt roligt, kärleksfyllt och underbart men också otroligt intensivt och stressigt. Hur det är att dra vinstlotten och få bli mamma till trillingar är något som man måste uppleva för att förstå. Att önska att man kunde klona sig själv för att hinna med dom små och deras fantastiskt tålmodiga storasystrar. Att varje kväll vara så slut att man funderar på hur man någonsin ska orka vakna imorgon.  Ändå kliver man gladeligen upp varje morgon och känner sig så lyckligt lottat över fem fantastiska barn. Grattis på 1års dagen älskade trio! 💟💟💟

Lina: Hon börjar säga fler och fler ord som vi kan urskilja. Mamma, baba, tittut, tutte. Hon äter mer och mer, älskar ost! Hon talar verkligen om med sitt kroppsspråk vad hon vill. Hon har gärna sin tutte dessutom även båda brosornas tuttar. Vi har fått ta fram några extra för att hon ska vara nöjd. Hon ställer sig upp mot saker och är duktig på att gå utmed möblerna. En nöjd liten dam som gillar att gosa.

Yacob: Han har ett missnöjesskrik som skär genom kroppen. Tur att han oftast är nöjd! Han älskar att leka tittut och låtsas nysa. Han dregglar fortfarande massor och pussas gärna blöta pussar. Han ställer sig upp mot saker och har blivit en klättrare. Han klättrar i trappen, in i diskmaskinen, på bord och i hyllor. Gillar det mesta i matväg och spottar ut maten över hela oss när han är mätt.

Yones: Han går! Varvar fortfarande med krypning men går gärna och långt nu. Är verkligen en liten charmknutt och oftast glad. Dock så vill man bara rymma när han skriker. Väldigt tydlig när det gäller att visa missnöje. Han är mest mammig och pappig av dom tre. Verkar inte ha något stopp när det gäller mat och gillar i princip allt. Även han har blivit en pussare!

Syskonen på 1 års dagen!

Kul att titta ut 😊

Jepp han klättrar...

...och han går 💕

Grötdags...

...efter glasstårtan som dom fick.

Tur man har hjälp av storasyrrornaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0