2015

Det har blivit ett nytt år! Senaste veckorna har varit väldigt intensiva. Först blev Selma och mormor sjuka. Dom låg däckade en vecka över jul, förmodligen influensa. Såklart skulle sedan bebbarna smittas. Lina och Yones har haft feber men har ändå varit hyffsat alerta. Yacob däremot har haft det tungt, täppt näsa, hög feber och orolig i kroppen. Vi tog jag honom till läkare då han var inne på sitt 6:e feberdygn. Där konstaterade dom bara att det var en seg virusinfektion. Bara fortsätta att vänta ut. 8 dagar hade han hög feber innan det vände men då var det såklart min tur. Att själv lika totalt däckad i 40 graders feber med 5 barn att ta hand om är ingen hit. Vi flyttade in på Sofiehem för att få hjälp och har bott här i snart 2 veckor nu. Har haft feber i 4 dygn nu och hoppas att det nu ska vända!

Så jul och nyår blev inte alls som vi hade tänkt. Dock har vi kunnat umgås mycket med familjen trots all sjukdom. Vi har hunnit med traditionsenlig klappjakt på juldagen som i år dock blev lite för läskig för Selmas och Jamilas smak.  Igår åkte Adam med familj hem efter drygt en månads vistelse här hemma. Det blev fort tomt i huset 😕

Inatt sov Selma över hos kompis för första gången. Hon och Alice var tydligen väldigt exalterade över detta men vid 4 på morgonen så vart hemlängtan för stor. Hade inte kunnat vara en bättre familj att göra sin sova-borta-premiär hos, så snälla Sofia skjutsade hem henne och sen sov hon kloss med mig resten av natten. Känns som en sån här sak som vi alla går igenom!

Pepparkakshus hann vi bygga iaf!

Sjuk kille 😕

Inser att jag knappt fotat nåt med mobilen senaste veckorna. Får plocka fram bilder från sytemkameran när jag är piggare.
#1 - - Sofia:

Så trevligt att han henne här! Kram

Till top