Selma 8 år!

Så stor hon har blivit kloka snälla och glada Selma. Vi uppvaktade såklart 8 åringen med frukost på säng. Sen blev det full rusch hemma då vi alla skulle göra oss klara. Vi hade bjudit in familjen till brunch. Så trevligt att träffas sådär på förmiddagen. Alla barn är pigga och glada, sen har man fortfarande hela dagen kvar när gästerna gått. 

Kompiskalas hade Selma dagen innan födelsedagen i en kvarterslokal. Hela klassen och några få andra vänner  var inbjudna. Även det blev väldigt lyckat!

Selma är en trygg och stabil tjej. Hon älskar att vara ute och leka med kompisar och nu på sommarhalvåret känns det knappt som om vi ser henne på dagarna. Hon cyklar runt själv här på vår del av Ersboda och tar sig både till och från skolan själv. Hon är nästan jämt glad me blur hon arg så blir hon det ordentligt. Långsur kan hon vara då och det dåliga humöret smitttar lätt vidare till andra i familjen. Hon är verkligen en förebild för sina syskon (ibland på gott och ont). Selma klarar att passa trillingarna nog så bra som många vuxna. Dom har respekt för henne och hon styr med fullt fokus om hon vill. Hon och Leila kommer lätt i luven på varandra då Leila kan vara en liten retsticka, vilket hon inte tål. Selma är sprallig och glad. Hon känns stor men ändå liten och hon fyller vårt hem med så mycket energi.

Världens bästa! ❤❤❤

Kompiskalas 


Brunch

Snodde kusinbild från Emmas insta!

Frukost och paket i sängen

På födelsedagskvällen åkte vi till broparken sen promenad längs älven och kvälksfika i stan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0