Fotboll och vårfest

Selmas fotbollssäsong har dragit igång ordentligt. Med 2 träningar i veckan och ibland match på det blir det mycket lirande. I helgen startar kommunserien och dom har sin första bortamatch i Lycksele. Selma åker med en kompis så vi får heja hemifrån. 

ESK flickor-08

Idag var det förskolans dag. Det uppmärksammades med vårfest och vernissage på barnens förskola. Vi fick höra skönsång och sedan titta på allt barnen skapat under terminen. Tyvärr regnade det mycket så den tilltänkta picknicken i gräset fick bli inomhus istället. Trillsen blev lite blyga inför all uppståndelse men stog kvat framme på scenen hela sånguppträdandet. Leila har skapat så fantastiskt mycket fint, en liten konstnär ❤Igår var det även vårkonsert på Ersängskolan. Dom har så fin sammanhållning på den skolan och man blir glad av att se hur fint barnen presenterar sina framträdanden. Alla får vara med och man se hur de yngre eleverna växer av att få framträda med de äldre.


Inatt är trillsens 2:a natt utan tutte. Vi går se om detta håller i sig eller om vi får bakslag. Jag orkar inte kämpa så mycket med avvänjningen så går det inte smidigt så får det vara. De klarar nu även hela dagar utan blöja, snart dags att plocka bort det helt på dagis oxå. De börjar bli stora våra små! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0