4 år!

Trillsen fyllde i torsdags hela 4 år! Så galet stora de blivit. Samtidigt som om det känns som om de alltid funnits här. 

Lina, hon älskar väskor och dockor. Tillbringar mycket tid med att packa i och ur och låtsas som om hon är på något äventyr. Hon älskar flätor och banne den som säger att hon inte har lååångt hår. Hon dansar sjukt bra och har riktig taktkänsla. Hon har blivit en pysslare och skriver nästan hela sitt namn. Hon är mån om sina syskon men också lillchefen. Brorsorna har hon stenkoll på.  Hon tycker inte om när någon är ledsen.

Yacob, som älskar fotboll, snabba bilar, motorcyklar och allt som är "coolt". Stark och snabb är han. Han utrycker sig ibland typ "den här är FETT snabb"  då man undrar om han är 14 eller 4? Pärlplattor och pärlarmband producerar han i massor. Han är rädd om mamma och gillar pussar. 

Yones, plattan älskar han och kunde ha den i timtal om han fick. Riktigt duktig på dataspel är han! Han gillar att springa och hoppa, är en riktig akrobat och stark som tusan. Så mycket känslor med denne kille. Ibland världens argaste men sen plötsligt världens gladaste. Pusskalas har han gärna och till mamma och pappas säng går han varje natt. 

Finaste trion, mamma älskar er till månen och tillbaka ❤❤❤Kommentarer
Postat av: Sofia

Hipp Hipp Hurra grattis på er 4 årsdag! Kramar!

2018-01-28 @ 19:16:54
Postat av: Maria

Hej!
Hade besök av din bror idag som ville sälja fönster..vi pratade barn och jag blev så imponerad av ditt jobb med trillingarna!! Att du bla ammat dem😊har själv 8 barn mvh maria
Mvh Maria

2018-02-01 @ 21:27:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback